Skip to content

TRailers

Met deze diverse mogelijkheden in trailers zijn wij flexibel in het vervoeren van uw lading. Dit zijn de mogelijkheden:

66296088_2140822042712993_8697438572606652416_o

Kraan-Trailers​

We beschikken over vier kraantrailers, deze trailers hebben een laadvloer van 10 tot 13 meter en zijn korter voor de wendbaarheid voor op de bouw of woonwijken, met een onafhankelijke besturing komen we bijna overal in. Een van deze trailers is voorzien van kleppen voor het vervoeren van straatwerk of big bags. Doordat iedere trailer voorzien is van een kraan zijn we zelfstandig en is een klus zo geklaard. De trailers kunnen ook schuiven, mocht een lading te lang worden, dit kan tot 18 meter.

Semi-dieplader

Semi-Dieplader

Door de lage laadvloer van een semi-dieplader, van 80 centimeter, is het mogelijk om hogere spullen te voeren en daarbij binnen de maten van het vervoer te blijven. De twee semi-diepladers hebben beide een maximaal uitschuifbare lengte/laadvermogen van 17,5 meter. Met ieder voorzien van oprijplanken is het ook mogelijk om rollend materiaal te laden.

Open TRAILERS

Een 13,6 meter vlakke trailer is voorzien van twist locks. Door de twist lock maakt het vervoeren van containers mogelijk. Deze open trailer heeft een maximale uitschuif lengte van 18 meter.

Zeilentrailer

​ Zeilentrailer/Tautliner

J. Molenaar is toch van die kraanwagens ?! ​

Wij beschikken ook over een zeilentrailer, met een schuifdak en voorzien van een laadklep​

Hierdoor is het mogelijk om u spullen droog te laten vervoeren. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld diverse pallets met materialen.​

bikkel

Pick Up / Iveco-daily​

Voor het kleinere werk zijn wij in het bezit van een Iveco-Pick/up, met een laadvermogen van 1300kg en een laadvloer van 4 meter.

Ook kan hier een aanhanger achter, voorzien van een overkapping kunnen de spullen droog verreden worden.