Skip to content

Bouwmaterialen​

Rijplaten​

Het vervoeren van rijplaten is één van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden naast het transport ook de mogelijkheid voor het verhuren van rijplaten in diverse afmeting. Wanneer er bijvoorbeeld materialen verplaatst of vervoerd moet worden en het straatwerk niet beschadigd mag worden. Kunnen wij de rijplaten direct meenemen en het materiaal voor u verplaatsen/vervoeren.

Wij denken graag met u mee voor een juiste invulling van de grond waarop het plateau of baan waar de rijplaten moeten komen en wat hiervoor de juiste afmetingen.

Schotten​

Net zoals rijplaten, bieden we ook de mogelijkheid om, naast het vervoeren, schotten te huren. Hier bieden we ook de mogelijkheid om samen met u de juiste afmeting te bepalen.​ ​

Betonplaten​

Heeft een tijdelijk parkeerplaatsen of zoekt u een mogelijkheid om u bouwmaterialen goed neer te zetten. Naast het transport en plaatsen van betonplaten via een zuignap. Bieden wij tweedehands betonplaten aan voor zowel in de verhuur, en daarnaast eventueel voor de verkoop. Informeer naar de mogelijkheden.